KEBAB INN RYDUłTOWY

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 216 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Kebab Inn Rydułtowy. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

17 lut 2024 o 18:19 Spóźniona dostawa, zimny kiepski kebab
11 lut 2024 o 20:07 Dostawy brak, telefonu brak, kasy nie ma
11 lut 2024 o 15:29 jedzenie dobra ale za długo się czeka + jak dostawac mi przyjechał to pół bramy skosił nie polecam
9 lut 2024 o 18:47 Kebab przy odbiorze osobistym nie był przygotowany
8 lut 2024 o 12:33 Zamówienie przyszlo szybciej niz sugerowany czas, dostawca bardzo miły, kebab ciepły. Niestety odejmuje gwiazdki bo strasznie biedny ten kebab, zaplacic 36 zl za w zasadzie same sałatki w tortilli to trochę żal. Mięso bardzo malo, kebab dlugi ale cie
7 lut 2024 o 12:17 Długo sie czeka i troszkę zimne.
26 sty 2024 o 21:38 Jedzonko smaczne. Warte czekania aż 2 godziny . Odejmuję jedną gwiazdę ,bo to już drugie zamówienie,gdzie nie dano sosów ( były zamówione i zapłacone). Ale i tak POLECAM ,bo jedzenie BARDZO SMACZNE
14 sty 2024 o 22:41 Zamówienie dotarło o innym czasie niż powinno przez co jedna osoba jadła zimne, kapsalon to tak naprawdę sama sałatka z śladowymi ilościami surowego mięsa nawet pies nie chciał dojeść, nie polecam nikomu ochyda dostać surowe danie.
14 sty 2024 o 21:24 Od dawna mój ulubiony i zawsze opinia na max, ale ostatnio jakoś sie chyba zepsuło. 3 kebab, który mi nie podszedł. Albo mi się przejadł, albo nowy pracownik. Nie wiem. To już nie to, co na początku.
1 sty 2024 o 10:43 Jadam tylko tutaj. Najlepszy.